JOCS SPECIAL OLYMPICS'14

RESUM DE LA NOSTRE PARTICIPACIÓ ALS JOCS SPECIAL OLYMPICS 2014


Clica sobre la foto i veuràs el recull fotogràfic de la nostra participació
25 NOVEMBRE 2014
Ahir dilluns, l'alcalde de Mataró, el Sr. Joan Mora, va rebre els 31 esportistes dels dos clubs mataronins que van participar en els passats Jocs Special Olympics 2014: el Club FEM i el C.F.S. Ciutat de Mataró. Va ser un acte distès, on vam poder compartir les experiències viscudes durant els 4 dies que van durar els jocs.

                            Veure notícia a la web de l'Ajuntament de Mataró

3 NOVEMBRE 2014

Ja han finalitzat els Jocs S.O. 2014... Irrepetibles i inoblidables! En Gabriel Roselló (modalitat tennis taula) ha obtingut la medalla de bronze del seu grup (grup 1) i l'equip de bàsquet la de plata (grup 4)!!! Ha estat una gran experiència esportiva i d'unió entre tots els que hi hem participat! 

    
                            Notícia Clausura Jocs Special Olympics 2014


                        Acte inaugural Pavelló de la Mar Bella el 30/10/14

Informació d'interès:
- L'acte inaugural serà retransmès en directe per Esport3 aquest dijous a partir de les 18:30h.
- Els partits es disputaran a diferents instal·lacions esportives entre Calella i Barcelona. En el nostre cas, els partits de Tennis Taula es disputaran a la Fàbrica Llobet Guri (C/ Llobet Guri s/n, Calella) i els partits de bàsquet entre el CEM Mundet i el CEM Olímpics (Passeig de la Vall d'Hebron, Barcelona).
- Els horaris dels partits de tennis taula de l'esportista del Club FEM són: divendres a les 11h i a les 18h, i dissabte a les 10h i el partit de final depenent de la classificació per la qual competeixi.
- Pel que fa als partits de bàsquet, el divendres pel matí es disputaran les preliminars (per assignar nivells) i a les 15h ja sabrem els horaris concrets dels partits que disputarem.
- La cerimònia de lliurament de medalles de tennis taula serà el dissabte a les 18:45h a la Fàbrica Llobet i Guri (Calella) i de bàsquet el dissabte a les 18:30h al CEM Mundet (Barcelona).
- L'Acte de clausura serà el diumenge dia 2 de 13-14h al Village (Passeig Marítim, Calella).
- Tant l'accés als partits com a l'acte de clausura és lliure i gratuït. 


Notícies relacionades:
-L'Horitzó (publicació de l'Associació Marpí). Juliol 2014 (article molt interessant, que fa referència al recorregut històric dels Jocs Special Olympics)

Entitats col·laboradores amb el Club FEM per a aquest esdeveniment
                   
Dijous dia 30 d'octubre s'inicien els Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014, en els que hi participaran 13 esportistes del Club FEM en les modalitat de tennis taula i bàsquet. L'equip de bàsquet i un dels jugadors de tennis taula del Club FEM participaran als Jocs Special Olympics 2014 que es celebraran del 30 d'octubre al 2 de novembre a Calella i Barcelona. Els jugadors estan molt il·lusionats amb aquest repte esportiu en el que hi participaran més de 1.200 esportistes.
Avui han vingut a gravar l'entrenament dels nois per incorporar les imatges a l'espot dels jocs que es projectarà durant l'acte de presentació dels Jocs Special Olympics 2014 el 30 de juny a Calella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada