divendres, 9 d’agost del 2013

Final temporada 12/13

El Club Esportiu Fem Esport Mataró acaba la temporada 12/13 amb uns grans resultats i amb la satisfacció d’haver possibilitat l’esport en quatre modalitats diferents a nois i noies amb discapacitat.
Els esportistes del Club FEM són alumnes de l’E.E.E. Les Aigües, usuaris de la Fundació el Maresme, treballadors del CEO del Maresme i socis de l’AGIMM.
TENNIS TAULA. Aquesta temporada ha estat la primera que un dels nostres socis, en Gabi Rosselló, ha participat a les competicions que organitza la Federació ACELL i no ho podia haver fet millor! Ha jugat a 1a divisió quedant 3r de la lliga i campió de la Copa Catalunya. Felicitats, Gabi!!
La temporada que ve està previst que dos socis més del Club FEM participin a la lliga d’esport adaptat de la Federació Catalana de Tennis Taula. 
En Gabi Rosselló, el jugador de l’esquerra, és treballador del CEO del Maresme i soci del club des que es van iniciar els entrenaments de tennis taula el novembre de 2010. L’entrenador d’aquesta activitat és en Toni, el segon començant per la dreta, jugador del CNM. Els altres jugadors són socis de l’AGIMM.
Destaquem la col·laboració del Centre Natació Mataró per dur a terme aquesta activitat.

BÀSQUET. Aquesta temporada és la segona que el nostre equip participa a les competicions de la Federació ACELL. Ha jugat a 2a divisió quedant 4rt a la lliga. La temporada que ve tenim l’objectiu de consolidar dos equips que jugarien a diferents divisions.
L’equip de bàsquet va iniciar els entrenaments el novembre de 2010 i està integrat per 14 jugadors.
HOCKEY SOBRE HERBA. L’equip Iluro-Club FEM ha participat en dos tornejos: 5è Torneig Special Hockey (St. Cugat del Vallès) i 3r Torneig Copa Barcelona, quedant en aquest últim subcampió de la seva categoria.
Aquesta activitat es fa en col·laboració amb l’Iluro Hockey Club
L’equip Iluro-Club FEM va iniciar els entrenaments l’octubre de 2011.

BOCCIA. Els entrenaments de boccia (petanca adaptada per a persones amb discapacitat física) es van iniciar el novembre de 2012 i es fan amb la col·laboració del Club Esportiu Boccia 360 Argentona.
Els nois que porten a terme aquesta activitat volen donar a conèixer aquesta modalitat esportiva i per això han portat a terme alguns entrenaments a diferents entitats que atenen persones amb discapacitat.

Els jugadors i entrenadors van a diferents centres a ensenyar com es juga a boccia. Aquesta foto està feta a la residència Els Garrofers de Canet de Mar.

El més destacat de la temporada és sens dubte l’esforç que els nostres esportistes han fet al llarg d’aquests mesos assistint als entrenaments i consolidant el seu compromís vers l’equip i ver el seu club: el Club FEM.
És important també destacar el recolzament que donen les famílies perquè els seus fills i filles puguin gaudir i desenvolupar-se en l’àmbit esportiu.

2 comentaris:

  1. És fantàstic. Els nois s´ho passen d allò més bé i els hi és un gran estímol personal. Gràcies a tot l´equip del FEM per poder fer-ho possible.

    ResponElimina
  2. Enhorabona per la gran feina que feu!

    ResponElimina