Boccia

Activitat en col·laboració amb:
 

Els entrenaments de boccia es porten a terme els dimarts de 16-17:30h a les instal·lacions de l'Escola d'E.E. l'Arboç (C/ de la Pagesia 19, Mataró). L'entrenament es fa fins les 16:45h conjuntament amb alumnes de l'escola i de 16:45-17:30h només els socis del Club FEM.

La boccia té una semblança amb la petanca, encara que es diferencia en el material, dimensions del camp i en algunes normes de joc, podent-se disputar en equips i/o individualment. Hi ha dues modalitats de joc: manual (el jugador pot tirar la pilota amb la mà) o canaleta (el jugador no pot llençar amb la mà i ho fa a través d'una canaleta amb l'ajut d'un assistent)


Temporada 2013/2014

El dimarts 22 d'octubre els esportistes van anar a fer l'entrenamenta la residència Llar Pla d'en Boet (Mataró). Allà van compartir joc amb jugadors experimentats en aquesta modalitat esportiva doncs des de fa anys entrenen amb la Fundació Suport (entitat mataronina que vetlla perquè, entre altres coses, els usuaris d'aquest centre puguin desenvolupar-se i gaudir de l'esport). 
 

A partir del mes de novembre, els entrenaments de boccia s'avancen una hora, i per tant es porten a terme de 16-17:30h. D'aquesta manera s'ofereix la possibilitat als alumnes de l'Escola d'Educació Especial l'Arboç de participar-hi.