Temporada 12/13

El Club Esportiu Fem Esport Mataró acaba la temporada 12/13 amb uns grans resultats i amb la satisfacció d’haver possibilitat l’esport en quatre modalitats diferents a nois i noies amb discapacitat.

TENNIS TAULA Aquesta temporada ha estat la primera que un dels nostres socis, en Gabi Rosselló, ha participat a les competicions que organitza la Federació ACELL i no ho podia haver fet millor! Ha jugat primera divisió quedant 3r de la lliga i campió de la Copa Catalunya. Felicitats, Gabi!!
En Gabi Rosselló, el jugador de l’esquerra, és treballador del CEO del Maresme i soci del club des que es van iniciar els entrenaments de tennis taula el novembre de 2010. L’entrenador d’aquesta activitat és en Toni, el segon començant per la dreta, jugador del CNM. Els altres jugadors són socis de l’AGIMM.

BÀSQUET Aquesta temporada és la segona que el nostre equip participa a les competicions de la Federació ACELL. Ha jugat a segona divisió quedant 4rt a la lliga. 

El 27 de juny va ser l'últim entrenament de la temporada. Els nois van fer un partidet, van berenar i es va sortejar la samarreta del Barça que va tocar al Club FEM el dia de la cloenda de les activitats a ACELL. Entrenadors i jugadors van fer una valoració conjunta de com havia anat la temporada.

El 16 de maig l'equip va sanar a veure el partit de La Penya contra el Real Madrid (la Penya ens va regalar les entrades). Va ser una bona ocasió per observar bé la tècnica dels millors!


HOCKEY SOBRE HERBA L’equip Iluro-Club FEM ha participat en dos tornejos aquesta termporada: 5è Torneig Special Hockey (St. Cugat del Vallès) i 3r Torneig Copa Barcelona, quedant en aquest últim subcampió de la seva categoria.


III Torneig Copa Barcelona
L'equip Iluro-Club FEM va participar el dissabte 1 de juny al III Torneig Copa Barcelona de hockey sobre herba, que es va celebrar en el complex esportiu Pau Negre (BCN). Van quedar subcampions de la seva categoria, tot un èxit!
Va ser una jornada molt emocionant i entranyable on els jugadors van poder demostrar el que han après al llarg d'aquest any d'entrenaments setmanals.
En el torneig hi van participar un total de 20 equips repartits en dues categories. A la categoria on jugava el nostre equip hi van participar 12 equips.
 


L'entrega de la copa... emocionant!

BOCCIA Els entrenaments de boccia (petanca adaptada per a persones amb discapacitat física) es van iniciar el novembre de 2012.
Els nois que porten a terme aquesta activitat volen donar a conèixer aquesta modalitat esportiva i per això han portat a terme alguns entrenaments a diferents entitats que atenen persones amb discapacitat.

El 26 de febrer els jugadors de boccia va anar a la residència Els Garrofers (Canet de Mar) a ensenyar als nois i noies com es juga a aquest esport que poden practicar les persones amb discapacitat física independentment del seu nivell d'afectació.


L'11 de juny vam anar a fer l'entrenament a la residència La Gavina (Alella). Allà van poder jugar contra esportistes molt bons en aquesta modalitat esportiva.

El més destacat de la temporada és sens dubte l’esforç que els nostres esportistes han fet al llarg d’aquests mesos assistint als entrenaments i consolidant el seu compromís vers l’equip i ver el seu club: el Club FEM.
És important també destacar el recolzament que donen les famílies perquè els seus fills i filles puguin gaudir i desenvolupar-se en l’àmbit esportiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada