Temporada 13/14

Durant la temporada 13/14, el Club FEM ha assolit dos grans objectius: continuar portant a terme activitats esportives per a persones amb discapacitat (7 han estat les activitats portades a terme) i fer més visible les il·lusions i l'esforç dels nostres jugadors (a través de la web i de les jornades d'esport adaptat celebrades el 23 de març).


Clica i veuràs el recull fotogràfic de la jornada "L'Esport adaptat surt al carrer"

Les activitats portades a terme al llarg de la temporada han estat:

BÀSQUET L'equip ha participat a la lliga catalana d'ACELL, mantenint-se a segona divisió per la temporada que ve. L'equip participarà als Jocs Special Olympics 2014 que es diputaran a Calella i Barcelona del 30 d'octubre al 2 de novembre. És un gran repte esportiu que es viu amb molta il·lusió.


HOCKEY L'equip Iluro-Club FEM ha participat a 3 tornejos al llarg de la temporada:

- Torneig a l'Atlètic de Terrassa, el dissabte 24/05/14.
- 1er Torneig Special Hockey RC Polo Barcelona, el dissabte 05/04/14.
- VI Torneig Special Hockey Sala "Les Corts" 2013, el dissabte 05/10/13.

Clica per veure les fotos de la jornada
El torneig del 5 d'octubre l'equip d'hockey Iluro-Club FEM va triomfar! Va guanyar el VI Torneig Special Hockey Sala "Les Corts" 2013, l'Eduard Vàzquez va guanyar el premi al millor porter i en Manuel Jesús Vàzquez el premi al màxim golejador. Quin equip que tenim!

D'esquerra a dreta: Manuel Jesús V., Asensi (entrenador) i Eduard V.
Dos jugadors de l'equip, l'Eduard Vàzquez i en Manuel Jesús Vázquez han format part de la selecció catalana d'hockey que va jugar el torneig mundial celebrat a Holanda el 31 de maig. Una gran experiència per aquests dos jugadors, amb l'afegit de la victòria, que va suposar una gran alegria per a tota la selecció.


TENNIS TAULA Aquesta temporada, tres han estat els jugadors que han participat a les competiciones de les federacions ACELL i FCTT. En Gabi Roselló, un dels participants, va participar també al Campionat de Catalunya que es va celebrar a les Borges Blanques.FUTBOL Aquesta activitat es va iniciar aquesta temporada. L'equip ha participat en diverses competicions: lliga catalana i dos Campionats de Catalunya (organitzats per la FECPC) i també a lliga nacional (organitzada per la FEDPC). Aquesta última competició a nivell nacional ha portat l'equip a jugar a València, Madrid i Càceres.


L'equip ha jugat a futbol sala a la lliga catalana i futbol 7 a la lliga nacional.
Jugadors i familiars celebrant els èxits esportius dels nois.

COUNTRY I BALLS MODERNS Aquesta activitat es va iniciar aquesta temporada. Els participants van demostrar tot el que havien après el dia que es va portar a terme la jornada d'esport adaptat al nou Parc Central de Mataró, el diumenge 23 de març.BOCCIA El novembre de 2013 es van obrir els entrenaments als alumnes de l'Escola d'Eduació Especial l'Arboç. Aquesta és una activitat semblant a la petanca i que pot practicar qualsevol persona al marge del nivell d'afectació física que presenti.
ATLETISME Aquesta activitat es va iniciar a finals de temporada amb l'objectiu que posar fil a l'agulla de cara a consolidar-la la temporada següent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada