EL CLUB


El Club Esportiu Fem Esport Mataró (Club FEM) és una entitat sense finalitat de lucre constituïda el desembre de 2009, fruit de l’aposta de tres entitats mataronines (Fundació el Maresme, GIMM i Fundació Suport) perquè l’esport fos també accessible a les persones amb discapacitat. La Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró dóna suport a l’entitat des del moment inicial de la constitució.
La junta directiva està integrada per quatre persones molt vinculades al col·lectiu de persones amb discapacitat: dos són pares de nois amb discapacitat i les altres dues són esportistes del Club FEM. Les quatre persones estan vinculades a dues entitats que treballen en pro de les persones amb discapacitat: Fundació el Maresme i AGIMM (Associació Grup Integrador de Minusvàlids de Mataró i Maresme).

Els membres de la junta directiva són:
  • Carlos Sancho (President)
  • Pilar Benito (Vocal)
  • Leonardo Grueso (Secretari)
  • Gemma Carreres (Tresorera)
  • Jero Llano (Vocal)

El Club FEM està afiliat a les següents federacions esportives:
  • Federació Esportiva Catalana Paralítics Cerebrals (FECPC)
  • Federació Catalana de Disminuïts Psíquics (ACELL)
  • Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF)
  


La missió del Club FEM és fomentar la pràctica esportiva i donar resposta a la insuficient  oferta en aquest àmbit adreçada a persones amb discapacitat, a través d’un programa d’activitats esportives que contempli les necessitats específiques d’aquest col·lectiu, contribuint així a la seva integració social a través de l’esport.

Els objectius de l’entitat són:
1. Possibilitar l’esport a tota persona amb discapacitat i equiparar així l’oferta existent en aquest àmbit per aquest col·lectiu.
2. Promoure la integració i cohesió social de les persones amb discapacitat a través de l’esport.
3. Consolidar el treball en xarxa amb les entitats esportives municipals i entitats socials d’atenció a persones amb discapacitat de Mataró i comarca per oferir un programa esportiu de qualitat.
4. Unificar la informació de la pràctica esportiva adreçada a persones amb discapacitat a Mataró i comarca.


Memòries esportives i econòmiques de l'entitat:


Club FEM; Memòria 2013


Club FEM: Memòria 2012


Club FEM: Memòria 2011