Tennis Taula

Activitat en col·laboració amb:
L'activitat de tennis taula es porta a terme els dissabtes de 10:30-12h al Centre Natació Mataró. Els dilluns hi ha també l'opció d'entrenar (sense monitor) a la seu social de la Fundació el Maresme (Pl. dels Bous, 3-5, Mataró).

Temporada 2014/2015
En Gabriel Roselló ha participat en els Jocs Special Olympics Barcelona - Calella 2014, obtenint la medalla de bronze de la seva categoria (grup 1).


Aquesta temporada en Gabi també participa a la Lliga Catalana, Copa Catalunya i Campionat de Catalunya que organitza la federació ACELL.


Temporada 2013/2014
Aquesta temporada un dels jugadors participa a la lliga de la Federació ACELL i dos més ho fan a la lliga de TT Adaptat de la Federació Catalana de Tennis Taula.

Inici entrenaments de reforç:
El passat dimecres 2 d'octubre es van iniciar els entrenaments de tennis taula a la seu de la Fundació el Maresme (Plaça dels Bous). Aquesta activitat es fa sense monitor i té l'objectiu d'oferir un segon dia d'entrenaments als esportistes d'aquesta modalitat, especialment als 3 que aquesta temporada participaran a les competicions oficials de les federacions ACELL i Federació Catalana de Tennis Taula.
Aquesta activitat es fa gràcies a la cessió de les taules per part de l'entitat AGIMM i per la botiga Decathlon de Mataró, i a la possiblitat d'utilitzar les instal·lacions de la Fundació el Maresme.


IX Open Adaptat de Tennis Taula de Vic (7 i 8 de setembre de 2013):
Comencem a escalfar motors!!! Dos jugadors del Club FEM, en Leo i en José Luís, han participat a l'Open Adaptat de Tennis Taula de Vic, la seva primera competició oficial. Van compartir joc amb els millors jugadors, entre els que destaca en Jordi Morales, reconegut esportista d'aquesta disciplina que entre altres va aconseguir medalla de plata als Jocs Paralímpics de Londres de 2012. Us adjuntem unes breus imatges del torneig i el link amb els resultats de la competició.Calendari partits Lliga ACELL: